banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Belediye trafik kazası Aşağı Yazıcı

Karataş; Kıyımın durması için davet ediyoruz

Platform adına konuşan Karataş; “Ümmetin Katliamına Hayır diyoruz,

20 Dakikada 529 kişi hakkında idam kararı veren Mısır Cuntasının kiralık memurları,efendileri Sisi ve Emperyalist güçlerin emirlerini yerine getirmişlerdir.

Darbe yönetiminin düzmece mahkemeleri tarafından İhvan-ı Müslim mensubu 529 kardeşimiz hakkında verilen katliam kararına hayır diyoruz.

Müslümanların Allah`ın ve Resulunün yolundan dönmeyeceğini bilinmelidir.Daha önce olduğu gibi bugün ve yarında Müslümanların ilkeli bir duruş sergileceği bilinmelidir.Şanlıurfa STK`lar İnsani Yardım Platformu bileşenleri olarak,İslam Ümmetini ve Uluslar arası kamuoyunu,bu hukuksuz idam kararını durdurmaya davet ediyoruz.Mısırın siyasi hayatında tamir edilmesi güç tahribatlara neden olacak idam kararlarının bir an önce kaldırılmasını ve Cumhur Başkanı Muhammed Mursi olmak üzere tüm siyasi mahkumlarının serbest bırakılmasını talep ediyoruz.

Müslümanları Küfür ve Onun uşaklıları karşısında dik durmaya ve Tevhidi mücadeleden vazgeçmemeye davet ediyoruz.

Şanlıurfa STK`lar İnsani Yardım Platformu olarak KATLİAMA hayır demek için 18 Nisan 2014 Cuma günü Saat 20.00`de Rabia Meydanında toplanıyoruz.Konuşmacı olarak Doç.Dr.Mehmet Akbaşın`ın katılacağı program,Meydanda `ın katılacağı program,Meydanda Yatsı Namazı,akabebinde dua [Türkçe,Arapça,Kürtce] ve konuşmanın olacağı proğram tertiplenecektir.

İslami ve İnsani hassasiyeti olan bütün Şanlıurfalı kardeşlerimizi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.