banner2
Öne Çıkanlar Urfa Yetim Der toz Sugeldi Candeias

Karasevda boş salona konuştu

Şanlıurfa İş-Kur İl Müdürlüğü Kent genelinde İşsiz olan ve iş-kur aracılığıyla istihdam edilmesi noktasında çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda Özel sektör yetkililer ile görüşen İ-Kur İl müdürlüğü vatandaşların mağduriyetinin giderilmesi için gerekli ön iş birliğinin alt yapısını sağlıyor.

Şanlıurfa İş-Kur İl müdürlüğüne işsizlik için başvuru yapan vatandaşlar özel sektörle yapılan mülakatlar ile istihdam edilmeye devam ederken Şanlıurfa İş-Kur İl Müdürü Necdet Karasevda, Şanlıurfa ilinde iş yoktur diye bir kavram yok iş var talep yok dedi.

İş istihdamları hakkında gereken çalışmaları aralıksız yaptıklarını belirten Şanlıurfa İş-Kur İl Müdürü Necdet Karasevda: “ Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı bünyesinde olan İş-Kur İl Müdürlüğüz il genelinde iş imkanı olmayan veya bulamayan vatandaşların mağduriyetinin giderilmesi noktasında hassasiyetle çalışmalarını sürdürmektedir. Bu anlamda özel sektörlerin işçi bulma taleplerine yönelik her gün cevap veriyor ve bize başvuran vatandaşlarımıza ulaşıp iş mülakatlarını gerçekleştiriyoruz. Yine bu anlamda üzülerek belirtmek istiyorum ki vatandaşlar iş bulamadıklarını söyleyerek her gün mağduriyet yaşadıklarını söylüyorlar bunu bir defa kabul etmiyoruz. Şanlıurfa’da iş var eleman yok başvurulara mülakatlara kimse gelmiyor. Örneğin Türkcell firması ve EMG İplik firmalarının işçi alımında bunu gördük. İş başvurularına 20 kişi geldi. Şanlıurfa’da 20 den fazla işsiz vatandaşımız var. Bu nedenle halkımızın iradeli ve girişken olmaları gerekli iş noktasında iş yok diye bir şey yoktur, iş beğenmeme vardır” diye konuştu. Urfastar

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.