banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Nicolò Zaniolo Urfa İsot Çömleği Beştepe Millet Camii

Karakoyun deresi temizleniyor VİDEO


Kötü kokunun giderilmesi için Kepçe, greyder ve bobcat ile Karakoyun, Samsat Kapı ve Hızmalı Köprü derelerinde peyzaj ve çevre düzenlemesi çalışmaları başlatıldı.

Mahalle sakinlerinin şikâyetleri üzerine inceleme yapan Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Nihat Kılıç, ilgili daire başkanlarıyla birlikte sorunları yerinde inceleyerek gerekli çalışmaların başlatılması için talimat verdi.

Bu konuda hakkında açıklama yapan Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Kılıç; “Hızmalı Mahallesinde muhtarımızın bize ilettiği sorunları yerinde incelemek için Daire Başkanlarımızla beraber mahalle muhtarlığını ziyaret ettik. Muhtarımızın bize ilettiği sorunları hep birlikte çözmek için bir araya geldik ve problemlerin çözümü için belli bir sorunun giderilmesinde mutabakata vardık. Muhtarımıza sorunları bize ilettiği için duyarlılığından dolayı teşekkür ediyor, bundan sonraki çalışmalarımızda muhtarlarımızdan bu tür destekleri ve yardımları bekliyoruz.” şeklinde konuştu.

Hızmalı Mahalle Muhtarı Osman Gerem Karakoyun Deresi ile ilgili sorunları dile getirerek; “Kara koyunla ilgili özellikle Belediyemizin bütün yetkilileri burada. Başkan Vekilimiz Nihat Bey’e ve Daire Başkanlarımıza teşekkür ediyoruz. Biliyorsunuz Kara koyun Urfa’nın başlı başına bir sorunu ve bu soruna zaman zaman vatandaştan şikâyet geliyor. Bu nedenle gereken yerlere şikâyetimizi bildirdik. Belediye yetkilileri ilgi gösterdiler. Şu anda buradalar ve sorunun çözümü için hep birlikte inşallah bu sorunun üstesinden geleceğiz, çözeceğiz ve vatandaşımızı da bu konuda rahatlatacağız inşallah” dedi.

Daha temiz bir Şanlıurfa için gece gündüz aralıksız bir şekilde çalışan Büyükşehir Belediye ekipleri, tüm bölgelerde olduğu gibi bu bölgede de çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.