banner2
Öne Çıkanlar Urfa Şanlıurfa Balıklıgöl Urfa Haberleri Yetim Der Onur Bilgen

Karakoyun deresi için dev proje Başbakana sunuldu

Şanlıurfa Belediyesi’nin Samsatkapı için hazırladığı “Fikir Projeleri”  son şeklini aldı. 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik tarafından da yakından takip edilen projelerle,  Karakoyunun temiz suya kavuşturulması, yıllarca pislik yuvası olan dere ve çevresinin cazibe merkezi haline getirilmesi amaçlanıyor.

Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Al,  Samsatkapı için hazırlanan projelerin Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Bölge Kurulunda ele alındığını bildirdi.  Al, HİZMET’e yaptığı açıklamada, Kurul üyelerinin istediği şekilde projede bazı rötuşlar yapabileceklerini söyledi.

ASKERİ GAZİNO YIKILACAK


Samsatkapı’daki Askeri Gazinonun yıkımı için resmi prosüdürün tamamlanma aşamasında olduğunu anlatan Al, “Genelkurmayla uzlaştık. Şu anda yazı Başbakanlıkta, imza aşamasında. Resmi işlemler tamamlandıktan sonra hemen askeri gazinonun yıkım sürecini başlatacağız. Yapacağımız peyzaj çalışmaları alana farklı bir görsellik kazandıracak” dedi.

Hizmet

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.