banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir TBMM

Karaköprüyü korkutan istasyon yıkılıyor

Karaköprü’de bir akaryakıt istasyonunda meydana gelen patlama sonrası belediyenin almış olduğu karar nedeni ile yıkım işlemi başladı.

Geçtiğimiz ay Karaköprü’de bir akaryakıt istasyonunda meydana gelen patlama sonrası yaşanan üzücü olay sonrası Belediye öncelikle ruhsatı iptal edilen akaryakıt istasyonunun tehlike arz ettiği gerekçesiyle İmar Kanunu'nun 39. maddesine göre yıkımına karar vermişti. Bu karar sonrası patlamanın gerçekleştiği akaryakıt istasyonunun yıkımı için Karaköprü Belediyesine ait Zabıta, İtfaiye birimlerinin aldıkları geniş güvenlik önlemleri altında yıkıma başlanıldı.

 

Akaryakıt istasyonunun yıkım işlemlerini denetleyen Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Bildiğiniz gibi bu bölgede hiç istemediğimiz bir patlama meydana geldi,  olay sırasında gerçekten doğru ve iyi bir şekilde müdahale edildi, krizi iyi idare ettiğimi düşünüyorum, burada sayın bakanımız Faruk Çelik, Şanlıurfa Valimiz Nuri Okutan desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum, hep birlikte el birliği ile kriz masası oluşturuldu, bizde bize düşen şuanda akaryakıt istasyonunun yıkımına karar verdik acil bir şekilde yıkımın uygulanmasını da bizzat belediye başkanlığımız tarafından yürütülüyor ve patlamanın gerçekleştiği akaryakıt istasyonu nihai olarak yıkılıp ortadan kalkmış oluyor, son olaydan kalan izlerde silinmiş oluyor, biz bölgemizde vatandaşlarımızla iç içeyiz yasaların bize verdiği yetki ve sorumluluğu biliyoruz bunu da taşıyoruz” dedi.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.