banner2
Öne Çıkanlar Urfa Sanlıurfa Sanlıurfa Haber Balıklıgöl Şanlıurfaspor

Karaköprüdeki Patlamada oluşan hasar tesbit edildi

Şanlıurfa valiliğinden yapılan açıklamada patlamada 1 kişinin öldüğü 3'ü ağır 21 kişinin yaralandığı, 20 araç 200 ev hasar gördüğünü, patlama ile ilgil olarakta petrol istasyonu İşletmecisi Mustafa AYDINile birlikte 8 kişi gözaltına alındığını belirtti.

İşte valiliğin yaptığı o açıklama:

Bugün saat 08.15 sıralarında Diyarbakır-Şanlıurfa yolu Gap Caddesi 19. Sokak üzerinde faaliyet gösteren bir akaryakıt istasyonunda LPG tankının patlaması neticesinde nakliyeci olarak çalışan ve patlama yerine yakın olan Abdullah SEPÜRLER isimli şahıs hayatını kaybetmiş, burada bulunan perdecide çalışanlarından Ahmet BAŞLI, Halil AKKUŞ ve Şahin KABAKÇI isimli şahıslar ağır olmak üzere toplam 21 şahıs yaralanmış ve ilimiz hastanelerine sevk edilmiştir.
Meydana gelen olay neticesinde civarda bulunan 20 araç ağır hasar görürken, 200 den fazla ev ve işyerinde patlama neticesi hasar tespiti yapılmış ancak çalışmalar devam etmektedir. Olayın ne şekilde meydana geldiğinin tespitine yönelik yapılan ilk araştırmalar neticesinde istasyonda gaz kaçağı olduğu ve buna bağlı gaz sıkışması neticesinde patlamanın meydana gelmiş olabileceğine yönelik ifadeler alınmıştır.
Konu ile ilgili olayın meydana geldiği petrol istasyonu İşletmecisi Mustafa AYDIN İşletme Müdürü Halil KILIÇ, petrol istasyonu çalışanı Ahmet KOLSUZ, Mustafa ALTUNTAŞ, Veysel KOLSUZ, Mustafa AKSOY, Yusuf GÜRÜN, Cuma ÇİÇEK olmak üzere toplam 8 şahıs Cumhuriyet Savcısının talimatıyla gözaltına alınmış olup, konuyla ilgili çalışmalar devam etmektedir.

 
www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.