banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa karbonmonoksit Balıklıgöl Tomas Wiesner

KARAKÖPRܒDE YILLIN ANNELERİNE PLAKET


Meclisi AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Nebati yönetirken, alınan karar ile mecliste yılın annelerine plaket verildi. Anneler Günü dolayısıyla Karaköprü Belediye meclisini temsili olarak 1 günlüğüne anneler yönetti. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Nebati meclis başkanlığı yaparken, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, AK Parti İl İkinci Başkanı Cuma Ağaç ve AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Av. Ahmet Aksoy divan üyeliği yaptı.

BAŞKAN ÇİFTÇİ; "HERŞEY ANNELERDE BAŞLIYOR"

Anneler Günü meclisinin açılış konuşmasını yapan Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, “Her şey annelerde başlıyor. Anneler gerçekten toplumu yoğuran, çocuklarımızı şekillendiren, şefkati ile merhameti ile mührünü vuran ve aynı zamanda da AK Partimizin güçlenmesinde onun iktidar olmasında şunu çok iyi biliyoruz ki annelerin çok büyük payı var” dedi.

MİLLETVEKİLİ ADAYI NEBATİ; "KADINLARIMIZ; HEM BAŞIMIZIN TACI"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Nebati ise “Kadın Meclisindeyiz. Burada Karaköprü’nün değerli hanım efendileri var. Bir zamanlar Türkiye Büyük Millet meclisinde başörtülü bir milletvekilimiz vardı. Bu kadına haddini bildirin denilerek meclisten atılmış ve başörtüsünden dolayı da milletvekilliği düşürülmüş, vatandaşlıktan atılmış adeta bir tiyatro sahnesi ile karşı karşıya kalmıştı. Şimdi bizim Türkiye Büyük Millet Meclisinde 6 tane çok değerli kardeşimiz var. Başı açık başı kapalı… Bizim için önemli olan kendi özgür düşüncesiyle inançlarına uygun bir şekilde yaşadığıdır. Önemli olan o yaşantısını sokağa aksettirmesidir. Evinden dışarı nasıl çıkıyor ise bir kamu kuruluşunda da dilediği şekilde yaşamasıdır. İnşallah bu seçimlerde bir çok başörtülü kadın kardeşimiz, başı açık kardeşimiz mecliste görev alacaklar” dedi. Nebati, sözlerine şöyle devam etti: “Annemin elini her gün öpmesem, her gün bir selam vermesem, annemizin hatırını sormazsak bu bize yakışmaz. Annelerimizin varlığını hatırlatmak o tatlı varlıkları hatırlatmak için 10 Mayıs anneler günü olarak kutlandı. İnşallah annelerimize hizmet eden annelerimizin duasını alan, eşlerimizin duasını alan nesillerden rabbim bizi eyler. Ben bu anlamda çok değerli başkanıma, kadın meclis üyelerime saygılarımı iletiyorum. Size çok işler düşüyor. Biz ne dersek diyelim. Bizim kadınlarımız ne kadar iş dünyasına girerse girsinler. Tek bir dayanağımız var. O da kadınlar. Kadınlar çocuğunu eğitmezse, kadınlar çocuğuna sahip çıkmazsa, kadın ailesine sahip çıkmazsa, kadın eşine sahip çıkmazsa, kadın babasına sahip çıkmazsa, kadın oğluna, kardeşine sahip çıkmazsa bu toplum dağılır.  Bu toplumun dağılmaması için sizlerin emeğine ihtiyacımız var. Çünkü evin sahibi sizsiniz. Her kadın o evin sahibidir. Kadınlarımız; hem başımızın tacı, hem gönlümüzün ilacı, hem aşkımız, hem sevdamız, hem anamız hem bacımız, hem eşimiz, her şeyimizdir” dedi.

Konuşmaların ardından anneler meclisinde gündem maddelerine geçildi. Gündem maddesinde yılın anneleri oy birliği ile seçildi. Yılın annelerine plaket ve çeşitli hediyeler takdim edildi. Karaköprü Belediye tarafından düzenlenen Kadın Meclisine, Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi ve Eşi Sema Çiftçi, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Şanlıurfa 1. Sıra Milletvekili Adayı Nurettin Nebati, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, AK Parti İl İkinci Başkanı Cuma Ağaç, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Av. Yusuf Eğilmez, AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Ahmet Aksoy, Karaköprü Belediyesi Meclis Üyeleri, Karaköprü Belediye Başkan Yardımcılar ve anneler katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.