banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD MHP Haliliye

Karaköprü’de Yeni Yolların Yapımı Sürüyor


Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Ekipleri, Karaköprü ilçesinde kapsamlı çalışma yürüterek, Güzelşehir Bölgesinde Fatih Sultan Mehmet Bulvarı 25 metrelik, Mimar Sinan Caddesi 25 metrelik, 105.Cadde’de 25.Metre’lik ve 107.Cadde’de 17 metrelik yeni yolların stabilize çalışmalarını tamamlandı.

Büyükşehir Ekipleri, ayrıca Karaköprü İlçesinde Akbayır Mahallesi Atatürk Bulvarından başlayıp Fevzi Çakmak Bulvarına kadar olan yeni İkinci 35 metrelik ve Akpiyar Mahallesi 402.ve 404 Cadde’de 17 metrelik yol çalışmalarını sürdürerek, vatandaşların ikamet ettiği yeni yerleşim alanlarına üst yapı hizmetlerini götürmeye devam ediyor.

Öte yandan Ekipler tarafından yol yapımının yanı sıra; Karaköprü İlçesinde Akbayır Mahallesi Atatürk Bulvarında parke onarım çalışmaları tamamlanarak, Maşuk’ta ve Kızlar Köyünde yol yama ve parke onarım çalışmaları sürüyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.