banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Balıklıgöl Uluslararası Robot Yarışması nedir? ABD Dış İşleri Bakanı John Kerry Lübnan

Karaköprü'de Trafik Işıkları Devreye Girdi

Karayolları tarafından 5 noktada yapılan trafik ışıkları sistemi devreye girmesiyle Karaköprü sakinleri için büyük bir rahatlatma olacak.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Yatırımları Takip Komisyonu Başkan Ecz. Mehmet Kaya ve üyeler Mehmet Karadağ ile Mehmet Büyükfırat Karaköprü yolunda yeni yapılan trafik ışıkları Merkezlerini  gezdiren Karayolları 91. şube şefi Tahsin Yılmaz; Trafik ışıkları, trafiğin yoğun olduğu kavşaklarda trafik akışını düzenleyen, hayatımızı kolaylaştıran ve zaman kazandıran son derece yararlı bir teknoloji ürünüdür. Bu teknoloji ile daha sağlıklı ulaşım sağlanacağı gibi yayalar da rahat bir şekilde yoldan geçebilecekler. Karaköprü Çevik Kuvvet bölgesinden Atatürk Ormanı kavşağına kadar 5 noktada trafik ışıkları kuruldu. Bugün sistem devreye girdi. Dedi.

AK Parti Yatırımları Takip Komisyonu Başkan Ecz. Mehmet Kaya; Karayolları 91. şube şefi Tahsin Yılmaz ile birlikte Karaköprü trafik ışıklarını inceledik. 5 noktayı da gezdik. Trafik ışıkları sisteminin devreye girmesi Karakörülüler için çok olumlu buluyoruz. Karaköprü yolunda çok yoğun trafik yaşanıyor. Trafik ışıkların devreye girmesiyle birlikte Karaköprülüler önemli oranda rahatladılar. Hem sürücüler hem de yayalar tehlikesiz bir şekilde yolları kullanabilecekler. dedi

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.