banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Belediye trafik kazası Aşağı Yazıcı

KARAKÖPRܒDE TAZİYE EVİ HİZMETE AÇILDI


Karaköprü’nün Atakent Mahallesinde hayırsever iş adamı Yasin Arıcı tarafından 300 m2 alan üzerine inşa edilen taziye evi törenle hizmete açıldı.

Düzenlenen törene, Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Kaçar, AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Ahmet Eşref Fakıbaba, AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Av. Ahmet Aksoy,  Karaköprü Belediye Meclis Üyeleri, taziye evini yapan hayırsever İş Adamı Yasin Arıcı ve çok sayıda davetli katıldı.

Törende kısa bir konuşma yapan Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi,  “Çok güzel bir sosyal sorumluluk projesi olarak hem kadınlara hem de erkeklere 300 m2 alanda inşa edilen bir yapı gerçekleşti.  Çokta güzel olmuş. Rabbim hayırlı uğurlu etsin” dedi.

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ise Nihat Beyin öncülüğünde, Yasin Beyin yaptırdığı çok güzel bir yapı ortaya çıktı.  İnşallah iş adamlarımıza, maddi durumu iyi olan insanlarımıza bir örnek teşkil eder. İnşallah herkese kısmet olur” diye konuştu.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Kaçar’da, “Bu hayırlı hizmette emeği geçen herkesten Allah razı olsun. Bu aynı zamanda hayırlı bir hizmet yapmanın yanında hayırlı hizmetlerin nasıl yapılacağı yönünde güzel bir örnektir” ifadelerini kullandı.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Ahmet Eşref Fakıbaba ise, Yasin Arıcı beye ve Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Beye yürekten teşekkür ediyorum. Böyle hayırsever insanların Urfa’mızda sayısının artmasını diliyorum” diye konuştu. Konuşmaların ardından taziye evi dualar eşliğinde hizmete açıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.