banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin MHP

Karaköprü’de patlama; 1 Yaralı

 

Şanlıurfa'nın Karaköprü Beldesi'nde bir inşaatın bahçesinde bulunan 3 akaryakıt tankı büyük gürültüyle patladı. Patlamanın etkisiyle bir kişi yaralandı.
Yangın saat 18.00 sıralarında Diyarbakır yolu üzerinde bulunan bir inşaat alanında meydana geldi., iddiaya göre 54 yaşındaki Muhammet D.’ın akaryakıt deposunda dolum yaptığı sırada meydana geldi İnşaat alanına kamyonuyla gelen 54 yaşındaki Muhammet D., kamyonuna yakıt yüklerken, yakıt tankları aniden patladı. Yangın kamyona sıçrarken gürültüyü duyan vatandaşlar olayı itfaiye ve sağlık ekiplerine bildirdi. İhbarın ardından olay yerine giden itfaiye ekipleri alev alan kamyonu söndürdü.
Yaralı Muhammet D. ambulansla Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı

Kaynak: Urfahaber24.com

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.