banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl haber Haliliye Sanlıurfa

Karaköprü'de inşaat malzemeleri ile ev soyuyorlar

Elmas ailesinin İkinci kez evine giren hırsızlar bu sefer bankadaki paralara yöneldi!

 

Şanlıurfa'nın Karaköprü beldesinde Şenevler Mahallesi 6167. sokak Baziki sitesinde ikamet eden Celal Elmas bir ay içerisinde hırsızların kurbanı oldu.  Siteye ait A bloğun 1. katta oturan Elmas ailesi bir ay içerisinde ikinci kez soyulurken hırsızlar eve iskele tahtasıyla giriyor.

 

Yaklaşık bir önce balkon kısmından iskele tahtası yardımıyla eve giren hırsızlar evde bulunan 4 altın bilezik, gümüş ve altın takılar, iki adet dizüstü bilgisayar ve bir LCD TV’yi çalarak deyim yerindeyse evi soyup soğana çevirdiler.

 

İkinci hırsızlık olayı ise bu sabah yaşandı. Saat 07:00 sularında gerçekleşen hırsızlık olayında inşaat malzemesi olarak kullanılan iskele tahtasını tekrar eve giren hırsızlar, bu defa evde bir şey bulamayınca ev sahibinin el çantasına yöneldi. Çantada Celal Elmas’a ait kredi kartları ve yaklaşık 4 bin TL’yi alan hırsızlar eve girdikleri yerden tekrar çıkarak, kayıplara karıştılar.

 

Elmas ailesi güvenlik güçlerine sitemli

Bir ay içerisinde varını yokunu hırsızlara kaptıran Elmas ailesi bu konuda emniyetin duyarlılığını bekliyor. Elmas, ‘bugün ikinci defa evime hırsız girdi ve neyim var ne yoksa hepsini çaldılar. Gündüz vakti evime giriyorlar, kimse bunları görmüyor mu? Yetkililerden bu hırsızların yakalanması konusunda yardım bekliyoruz.’ Diye sitem etti.

Haber: Ali Uzun / Urfastar

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.