banner2
Öne Çıkanlar haber karbonmonoksit Urfa Tomas Wiesner Qazim Laçi

Karaköprü'de feci kaza VİDEO
Kaza Akşam saatlerinde ŞanlıurfaDiyarabakır karayolu Karaköprü beldesinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre İsmail Yıldız yönetimindeki 63 K 0757 plakalı aracın direksiyon hâkimiyetini kaybederek karşı şeride geçmesi sonucunda karşı şeritte seyir halinde olan 33 NLB 41 ve 63 DR 081 plakalı araçlara çarpmasıyla zincirleme trafik kazası meydan geldi. kaza sırasında otomobil içerisinde bulunan ve henüz ismi öğrenilmeyen 12 yaşındaki Hüseyin Kamek’nin oğlu şiddetli çarpışmanın etkisiyle pencereden yola savruldu. Kazada İsmail Yıldız, Hüseyin Kamek ve ismi öğrenilmeyen 12 yaşındaki Hüseyin Kamek’nin oğlu  yaralandı. Kazanın haber verilmesi ile olay yerine çok sayıda Ambulans, polis ve itfaiye intikal etti, araçta sıkışan Hüseyin Kamek itfaiye’nin uzun uğraşları sonucu çıkarıldı.
Diyarbakır Şanlıurfa karayolu trafiğe kapanması ile uzun kuyruk oluştu. Yaralılar Ambulanslarla Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Araçların çekici ile çekilmesinden sonra yol trafiğe açıldı. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

 

Kaynak: Urfahaber24.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.