banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir

Karaköprü'de Emniyet Binasının Temeli Atıldı VİDEO

Karaköprü İlçe Emniyet Müdürlüğü hizmet binasının temeli Şanlıurfa İl Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu’nun katıldığı törenle atıldı.

Karaköprü İlçe Emniyet Müdürlüğü hizmet binasının temel atma törenine Şanlıurfa İl Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu, Karaköprü Belediye Başkan Yardımcıları Emin Bakay, Ömer Göçebeler, Tahir Kalkan, mahalle muhtarları, müteahhitler ve Şanlıurfa’da görev yapan Emniyet Amirleri, Şube Müdürleri, polis ekipleri ve vatandaşlar katıldı.

Tören öncesi okunan dualar ve kesilen kurbanın ardından İl Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu ve Karaköprü Belediye Başkan Yardımcıları tarafından hizmet binasının temeli atıldı.


Konu ile ilgili bir açıklama yapan Şanlıurfa İl Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu şunları söyledi; “Şanlıurfa büyükşehir statüsüne kavuştu merkezde 3 adet ilçemiz kuruldu bunlardan bir tanesi Karaköprü ilçemizdir. Dolaysıyla Karaköprü ilçemizde emniyet adına hiçbir birimimiz yerimiz yoktu. Burası ilçe oldu çok hızlı gelişen en modern en çağdaş bir ilçemizdir. Buranın güvenlik ihtiyacını karşılamak adına bir an önce Karaköprü İlçe Emniyet Müdürlüğü binasının yapılması gerekiyordu. Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, sağ olsun daha önceden araziyi tahsis edip yerimizi ayırmışlar katkılarından dolayı Başkan Çiftçi’ye Başkan yardımcılarına ve ekibine teşekkür ederim ayrıca Karaköprü’de faaliyet gösteren müteahhit, esnaf ve ticaret yapan vatandaşlarımızın katkıları ile bugün İlçe Emniyet Müdürlüğü binasının temelini attık inşallah hızlı bir şekilde bu inşaatı bitirerek Karaköprü İlçesinde oturan vatandaşlarımızın, Eğitim kurumlarının, esnafımızın güvenliğini sağlamak adına arkadaşlarımız burada görev yapacaklardır” dedi.

Karaköprü Şenevler mahallesinde bulunan ve 3 kattan oluşan yaklaşık 1700 m2 alana kurulacak olan İlçe Emniyet Müdürlüğü hizmet binası tahmini 9 ay gibi bir sürede tamamlanması bekleniliyor.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.