banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Belediye trafik kazası Aşağı Yazıcı

KARAKÖPRܒDE ARAÇ FİLOSU GÜÇLENİYOR

İlçe halkının daha temiz ve nezih bir ilçede yaşamını sürdürmesini isteyen Karaköprü Belediyesi araç filosunu güçlendirerek yol süpürme aracı aldı.

 

Karaköprü Belediyesi araç filosunu güçlendiriyor. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve İlbank Genel Müdürlüğüne (İller Bankası) yapılan müracaat sonrası gönderilen yol süpürme aracı Karaköprü Belediyesine teslim edildi.

Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi hizmet binası önünde Karaköprü Belediye Başkan Yardımcısı ve Karaköprü Belediye Meclis üyeleri ile birlikte gönderilen yol süpürme aracını inceledi.

Başkan Çiftçi, “Plan Proje Müdürlüğümüz ve Temizlik İşleri Müdürlüğümüz ile birlikte gerçekleştirmiş oldukları bir proje vardı. Encümenimizde bu projeyi karar altına aldı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığımız ve İlbank Genel Müdürlüğümüze (İller Bankası) müracaatlarımız oldu. Projemiz kabul gördü. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı DMO (Devlet Malzeme Ofisi) ile yapmış olduğu protokoller çerçevesinde süpürge aracımız Karaköprü Belediye Başkanlığımıza teslim edildi.

 

BAŞKAN ÇİFTÇİ; “KARAKÖPRܒNÜN YÜZÜ GÜLÜYOR, KARAKÖPRܒMÜZ TERTEMİZ OLACAK”

“Temizlik ilçemiz çok önemli bir konudur” diyen Başkan Çiftçi; “Temizlik İşleri Müdürlüğümüz Karaköprü’yü tertemiz yapma noktasında gece gündüz çalışmalarını sürdürüyor. Tabiî ki ekipmanın yanında araç ve gerecinde donanımlı olması gerekiyor. Son sistemle donanımlı bir araç teslim aldık. Emeği geçen herkesi kutluyorum. Çevre ve Şehircilik Bakanlığımıza, Başbakanlığımıza AK Parti’nin AK Belediyeleri olarak buradan sonsuz teşekkürlerimizi gönderiyoruz. Aracımız Karaköprü’ye yakıştı. Karaköprü’nün yüzü gülüyor. Allahın izni ile Karaköprü’müz tertemiz olacak” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.