banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Eyyübiye

KARAKÖPRÜ SEYRANTEPE’YE ÖNEMLİ HİZMET

Karaköprü Belediyesi ilçenin her geçen gün gelişen ve büyüyen mahallesi Seyrantepe'de (Toki - Maşuk) yatırım ve hizmetlerine devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli tarafından temeli atılan çok amaçlı salonun yapımında sona gelindi.

400 metrekare alan üzerinde yapılan çok amaçlı salonda erkek ve kadın bölümleri bulunurken, yapımı tamamlandığında alt katı taziye, kına, düğün, toplantılarda; üst katı da lojman ve Kuran kursu olarak hizmet verecek.

Seyrantepe Mahalle Muhtarı Veysi Demir yapılan çok amaçlı salon ile mahallenin önemli bir eksiğinin giderileceğine dikkat çekerek bu hizmet için Başkan Baydilli'ye teşekkür etti.

Muhtar Veysi Demir, "Seyrantepe'de 40 binin üzerinde nüfusumuz var. Buraya bir taziye evi gerekiyordu ve boş bir alan yoktu. Karaköprü Belediye Başkanımız Metin Baydilli bu ihtiyacımızı gidermek için müftülükle görüşüp Şehit Ümit Yolcu Camisinin içindeki alana çok amaçlı salon yapılması için karar alındı. 2 ay önce temeli atılan çok amaçlı salonumuz kısa süre sonra bitirilip mahallemizin hizmetine girecektir. Ben bu hizmetleri için, mahallemize yaptıkları yatırımlar için Karaköprü Belediye Başkanımız Metin Baydilli'ye teşekkür ederim" dedi.

Öte yandan Karaköprü Belediyesi Seyrantepe Mahallesinde hizmet ağını genişleterek yol açma, yeşil alan, yaşam alanları gibi çalışmalarını sürdürüyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.