banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Gaziantep Haliliye Belediyesi Akçakale

Karaköprü resmen polis bölgesi oldu

Karakaöprü beldesi resmen polis bölgesi oldu. Bunun yanında Şeyhçoban, Şahin, Kadıkendi, Mehmetçik köyleri de polis bölgesine devredildi.

İşte Valilikten yapılan açıklama: Valilik Makamının 27.10.2010 tarihli olurları ile kurulan komisyonca yapılan çalışmalar ve toplantılar neticesinde Polis ve Jandarma sorumluluk alanlarını belirten protokol yapılan son toplantı ile 31.12.2010 tarihi itibariyle karara bağlanmış, Valilik Makamının 31.12.2010 tarihli oluru ile de 01.01.2011 tarihinden itibaren yürürlüğe girmiştir.

 

01.01.2011 tarihinden itibaren Karaköprü Beldesi, Şeyhçoban, Şahin, Kadıkendi, Mehmetçik köyleri polis sorumluluk bölgesine dahil edilmiştir. Belirtilen bölgelerdeki kolluk hizmetleri İl Emniyet müdürlüğümüzce yürütülecektir. Karaköprü Beldesinde Emniyet Hizmet binası temin edilinceye ve bölgenin ve hizmetlerin devri süresince Karaköprü Jandarma Karakolunda Polis ve Jandarma kuvvetleri birlikte görev ifa edecektir.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.