banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Karaköprü Parklarla Donatıldı

Şanlıurfa Karaköprü İlçesi 30 Mart seçimlerinden bu yana geçen bir buçuk yıl içerisinde yapılan parklar ve sosyal tesisler ile adeta Şanlıurfa'nın gözde ilçesi oldu.

30 Mart yerel seçimlerden sonra 12 parkın yapımını bittiğini söyleyen Karaköprü Belediye Başkan Yardımcısı İsa Kızıldemir, "İlçemizin sosyal anlamda var olan eksiklerinin giderilmesi için gece gündüz çalışıyoruz. 30 Mart 2014 seçimlerinden beri ilçemizde yapımı tamamlanan parkımız 12 tanedir. bu yılın sonuna kadar tamamlamayı planladığımız park sayısı ise 5 tanedir. Sosyal ve yaşamsal anlamda halkımızın ihtiyaçlarının tamamının karşılanması için ne gerekiyorsa yapılacaktır" dedi.

 TEMİZLİKTE'DE DİKKAT ÇEKEN BİR İLÇE

Şanlıurfa Karaköprü İlçesinin sürdürdüğü "temiz ilçe Karaköprü" kampanyası ile ilçe pırıl pırıl oldu. İlçedeki temiz çevre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'nın da dikkatini çekmiş, 7 Haziran seçimleri öncesi Şanlıurfa'ya gelen ve Topçu meydanında halka seslenen Erdoğan;"Az önce karaköprüden geçtim. Tertemiz bir ilçe olarak gördüm. Halka hizmetin en güzel örneği" diye övmüştü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.