banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Twitter 140 kareter sınırını kaldırıyor mu? Twittera fotoğraf eleince kaç karekter kalıyor?

Karaköprü Külaflı köyünde çok amaçlı salon yapılıyor


Karaköprü Belediyesine bağlı Kırsal Hizmetler Müdürlüğü tarafından ilçeye bağlı Külaflı Mahallesinde, 300 m2 alan üzerine yaptırılacak olan Çok amaçlı salon olarak bilinen Taziye ve Muhtar evi için temel atma töreni düzenlendi.

Temel atma törenine; Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ahmet Kaytan, Karaköprü Belediye Başkan Vekili Mehmet Azemoğlu, Karaköprü Belediye Başkan Yardımcıları, Karaköprü Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda mahalle sakini katıldı.


Temel atma töreninde konuşan Karaköprü Belediye Başkan Vekili Mehmet Azemoğlu, Çok amaçlı salonun Külaflı mahallesine hayırlı uğurlu olmasını diledi.


Külaflı mahallesi sakinleri ise Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi başta olmak üzere tüm ekibe teşekkür ettiler.


Bu arada 300 m2 alan üzerine inşa edilecek olan Çok Amaçlı Salonun 3 gibi kısa bir süre içerisinde bitirilmesi planlanıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.