banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl Suruç MHP ABD

KARAKÖPRÜ İLÇESİ SOSYAL TESİSLERLE DONATILIYOR

Şanlıurfa Karaköprü İlçe Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, İlçede yapımı devam eden sosyal tesislerde incelemelerde bulundu.

Karaköprü’de hizmetlerle dolu, dolu 5 yılı geride bırakan Karaköprü İlçe Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, yeni dönemin ilk haftalarında gelen yoğun tebrik ve ziyaretlerin ardından sahaya tekrardan inerek çalışmaları ve projeleri yakından inceledi.

Karaköprü İlçesine çok güzel katkı sağlayacak olan şuan biten ve yapımı devam eden sosyal tesislerin başlıcalarından Mesire alanı, Spor tesisi, Akuapark ve Gençlik Merkezi gibi ilçeye nitelik katacak tesisler toplumun her kesimine hitap edecek şekilde yapıldığını belirten Karaköprü İlçe Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, tesislerin bu sezona yetişeceğini ve hizmete sunulacağının müjdesini verdi.

BAŞKAN ÇİFTÇİ, “BU TESİSLERİMİZ GENÇLİĞE, ÇOCUKLARIMIZA, KADINLARIMIZA HİZMET EDECEKTİR”

Başkan Çiftçi, yaptığı incelemelerin ardından yaptığı açıklamada şunları söyledi; “İkinci dönem başlandı tebrike gelen misafirlerimizi kabul ettik ama devam eden işlemlerimiz var Sosyal tesislerimiz var gençlik merkezimiz var mesire alanımız var spor tesislerimiz var bunların bir denetimini gerçekleştirdik. Gerçekten Karaköprü çok güzel sosyal tesislere çok güzel spor tesislerine kavuşuyor. İnşallah ilçenin niteliğini bu tesisler düzeltecektir. Şuna inanıyorum ki bu tesislerimiz Karaköprü gençliğine burada yaşayan insanımıza müthiş hizmetler vereceğinden eminim inşallah Allahın izni ile bu müthiş tesisler son duruma gelmiş durumda bu sezona yetiştireceğiz gençlerimizin hizmetinde olacak kadınlarımızın hizmetinde olacak tüm insanlarımızın hizmetinde olacak ben emeği geçen tüm teknik arkadaşları kutluyorum tebrik ediyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.