banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Diyarbakır

KARAKÖPRÜ BLD. BAŞKAN ADAY ADAYI İRFAN KILIÇ

Şanlıurfa'nın üç merkez ilçeden en düzenli yapılanması bulunan Karaköprü İlçesine Mersavi aşiretinden iş adamı İrfan Kılıç Belediye Başkanı olmak için AK Partiden aday adayı oldu.

Çalışmalarına ara vermeden sürdüren Kılıç, seçildiği takdirde Karaköprü'ye yaraşır bir hizmet sözü verdi.

 

İRFAN KILIÇ KİMDİR?
10.01.1970 yılında, Şanlıurfa Merkeze bağlı, İnanlı Köyü’nde dünyaya geldi. İlköğretim tahsilini İnanlı İlköğretim Okulu’nda tamamladıktan sonra iş hayatına atılarak ticaretle uğraşmaya başladı...
Daha sonra, Enerji ve İnşaat sektöründe çalıştı. Kendini geliştirdikten sonra, Taşeron olarak kendi imkânlarıyla, Enerji ve İnşaat sektöründe görevler yapmaya başladı.

1998 yılında Enerji ve İnşaat sektörlerinde kendi şirketini kurarak, kamu kurum ve kuruluşlarına hizmetler vermeye başladı ve halende vermeye devam ediyor…

Ülke genelinde başta Şanlıurfa ve İlçeleri olmak üzere, Şırnak, Malatya, Kahramanmaraş, Gaziantep, Kilis, Osmaniye, Hatay, Mersin ve daha birçok İl ve ilçeler olmak üzere projeleri tamamlanan işlerimiz ve devam eden işlerimiz ile birlikte, günümüz itibarı ile yaklaşık 1.000 kişiye iş istihdamı sunarak ülke ekonomisine katkı sunmaya devam ediyor.


AK Parti Karaköprü Belediye Başkan Aday Adayı İş Adamı İrfan Kılıç evli ve 6 çocuk babasıdır…

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.