banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Gaziantep Haliliye Belediyesi Akçakale

KARAKÖPRÜ BELEDİYESPOR 3-1 GALİP

Bölgesel Amatör Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Karaköprü Belediyespor, kötü gidişe Elazığ Yolsupor karşısında dur dedi. Faruk Çelik Spor Kompleksinde oynanan maça hızlı başlayan Kırmızı Siyahlı ekip maçın 30. Dakikasında önce Müslüm sonra da Necati’nin attığı gollerle 2-0 öne geçti. Temsilcimiz Karaköprü Belediyespor ilk yarının sonlarında yediği golle soyunma odasına 2-1 önde girdi. 

40 DAKİKA 10 KİŞİ OYNADI

İkinci yarının başlaması ile konuk Elazığ Yolspor beraberlik için baskısını arttırdı. Konuk takım maçın 50. Dakikasında kazandığı serbest vuruşta ceza alanı içerisinde ikili mücadele sonrası maçın hakemi Karaköprü Belediyespor’dan Necati’ye gösterdiği ikinci sarı kartla oyundan attı. Bu dakikadan sonra defansa çekilen Kırmızı Siyahlı takımımız kontra ataktan gol aradı. Maçın 90. Dakikasında Semih attığı golle tekrardan farkı 2’ye çıkardı. İlerleyen dakikalarda başka gol olmayınca maç Karaköprü Belediyespor’un 3-1’lik üstünlüğü ile sonuçlandı.

Karaköprü Belediyespor, Elazığ Yolspor karşısında aldığı galibiyetle puanını 11’e çıkarırken zirve için iddiasını sürdürdü. Karaköprü Belediyespor ligin 8. Haftasını bay geçireceği öğrenildi.

Maçın ardından açıklamalarda bulunan Kulüp Başkanı Tahir Kalkan, hak ettikleri bir galibiyet aldıklarını belirterek şunları söyledi;“Maça çok iyi başladık. Hak ettiğimiz bir galibiyetti. Aldığımız bu galibiyeti bizi maçta yalnız bırakmayan taraftarlarımıza armağan ediyorum” dedi.

Faruk Çelik Spor Kompleksinde oynanan zorlu maçı, Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, Kulüp Başkanı ve Belediye Başkan Yardımcısı Tahir Kalkan, Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Göçebeler ve yüzlerce taraftar izledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.