banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Karaköprü belediyesinden borçlara af

Karaköprü Belediyesi, Su, Çtv, Emlak ve İlan Reklâm borçları olan vatandaşların 6111 sayılı af yasasından yararlanarak 30 Nisan 2011 tarihine kadar ödeme yapmaları gerektiğini duyurdu.

 

Karaköprü Belediyesi, yürürlüğe giren 6111 sayılı af yasası ile birlikte geçmişteki borçların ve faizinin af kapsamında değerlendirilmesi, bunların taksitlendirilmesi için vatandaşlara el ilanı dağıtarak ve afişlerle çeşitli şekilde duyurular yaparak yararlanmalarını istedi.

 

Karaköprü Belediye Başkanı Av.Nihat Çiftçi yaptığı açıklamada “6111 sayılı kamu alacakların yeniden yapılandırılması ile ilgili yasa yürürlüğe girdi. Bu yasa özellikle belediye başkanlıklarının ve yerel yönetimlerin açısından kurumların Su, Çtv, Emlak ve İlan Reklâm ile ilgili geçmişteki borçlarının faizinin af kapsamında değerlendirilmesi ve bunların taksitlendirilmesine ilişkin durumu kapsıyor.

 Burada en önemli olan husus özellikle geçmişte bu nitelikte borcu olan vatandaşlarımızın kurumumuz gelirler müdürlüğüne 30 Nisan 2011 tarihine kadar müracaat etmeler gerekiyor, aksi takdirde bu tarihe kadar müracaat etmeyenler af yasasından faydalanamayacaklardır. O sebepten dolayı bizde tüm vatandaşlarımızın bu konuda duyarlı olmaları gerektiğini, haberleri olduğu takdirde hemen hiç zaman kaybetmeden kurumumuza müracaat etmeleri gerektiği hususunda açıklamada bulunuyoruz, kurumumuz sistem olarak hazır halde, geçmişte borcu olan vatandaşlarımızın af yasasından yararlanmaları için kurumumuza bekliyoruz” dedi.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.