banner2
Öne Çıkanlar URFASPOR Yrd. Doç. Dr. Ayşegül KUTLUAY BAYTAK ile anlaştı Sulama Birlikleri Kasımpaşa

Karaköprü'deki bu kampanya iyi tuttu!

 

Şanlıurfa’nın Karaköprü İlçesinde Yeni Genç Bakış Derneği ve Karaköprü Belediyesi tarafından "İhtiyacın Varsa Al, İhtiyacın Yoksa As" standının ikinci şubesi açıldı. Kampanya ile ihtiyacı olanlar bu kıyafetlerden kendilerine uygun olanı alabilecekler.

GAP Bulvarındaki yardım standının açılışına; Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Belediye Başkan Yardımcısı Vildan Gönüllü Çelik, Şanlıurfa Yeni Genç Bakış Derneği Başkanı Aynur Özdemir ve Onursal Başkan Emine Yüksel ile vatandaşlar katıldı.

2. Şubenin açılışında konuşan Şanlıurfa Yeni Genç Bakış Derneği Başkanı Aynur Özdemir, “Yeni Genç Bakış derneği olarak projenin 2. Şubesini açtık. Bu konuda bize yardımcı olan ve desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanımız Metin Baydilli’ye teşekkür ediyoruz” dedi

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ise yaklaşık 7 ay önce Mehmet Hafız Bulvarında açılan askıda yardım standının yetersiz olduğunu bu nedenle 2. Şubeyi açtıklarını belirtti.

Sosyal belediyecilik gereğini yapmaya devam ettiklerini aktaran Başkan Baydilli, “Karaköprü Belediyesi olarak sosyal belediyecilik gereğini yapmaya devam ediyoruz. Yaklaşık 7 ay önce Mehmet Hafız Bulvarında "İhtiyacın Varsa Al, İhtiyacın Yoksa As" standını Şanlıurfa Yeni Genç Bakış Derneği ile birlikte açmıştık. Karaköprü’lü vatandaşlarımızın yapmış olduğu yardımlardan dolayı oradaki standın bu ihtiyacı yeterince karşılayamamasından dolayı 2. Şubeyi GAP bulvarında açtık” dedi.

Sağ elin verdiğini sol elin görmemesi düşüncesiyle yapılan yardımların başarıya ulaştığını ifade eden Başkan Metin Baydilli; “İslam dininde olan “Sağ elin verdiğini sol elin görmemesi” düşüncesiyle yapılan yardımlar başarıya ulaştı. Bu nedenle Mehmet Hafız Bulvarındaki standımız yetmemeye başladı. İyiliklerde önemli olan mükafatını Allah’tan (C.C) beklemektir. Ben bu hayra vesile olan Başta Emine Yüksel hocamız olmak üzere tüm herkese çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Konuşmaların ardından yardım standını gezen Başkan Baydilli, kampanya ya destek vermek amacıyla askıya kıyafet astı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.