banner2
Öne Çıkanlar Urfa Yetim Der Onur Bilgen ilçe Mardin

Karaköprü Belediyesi İlk Meclis Toplantını Yaptı VİDEO


Geçtiğimiz günlerde mazbatalarını alan Karaköprü İlçe Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi ve AK Parti Karaköprü Belediye Meclis üyeleri bugün ilk İlçe Belediye Meclis toplantısını Belediye Kültür Merkezi Toplantı salonunda gerçekleşti.
Karaköprü İlçe Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi başkanlığında gerçekleşen Meclis toplantısı İstiklal Marşı ile açıldı.
Meclis toplantısında Belediye Meclisi İhtisas Komisyon Görevleri Belirlendi.
Meclis toplantısı sonrası açıklama yapan Başkan Çiftçi; “Karaköprü Belediyesi Meclisi bugün toplantı ilk meclisini yaptı ben öncelikle meclis üyeliğine seçilen tüm arkadaşları kutluyorum tebrik ediyorum. İnşallah meclisimiz güzel bir şekilde Karaköprü İlçemizin hayrına kararlar almasına vesile olur. Meclis toplantımızı yaptık bitirdik bugünkü almış olduğumuz kararlar genelde belediye meclisinin almış olduğu karar Belediye Encümeni 1. Belediye meclis Başkanı vekili ve 2. Belediye meclis Başkanı vekili, yine ihtisas komisyonlarını seçmiştir. Gerek Belediye Encümenliğine gerek Belediye Başkanlığı vekilliğine gerekse kâtip olarak ve ihtisas komisyonlarına seçilmiş olan tüm arkadaşlarımı da kutluyorum başarılar diliyorum Allah yar ve yardımcımız olsun yolumuz açık olsun” dedi.


Mp4-KaraKöprü Belediyesi-İlk Meclis Toplantısı... paylaşan: karakoprubasin

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.