banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl Suruç Balıklıgöl MHP

Karaköprü Belediye Başkanı Bugün seçiliyor

Şanlıurfa Karaköprü İlçe belediye meclis üyeleri bugün saat 14:00'de olağanüstü toplantı ile toplanarak yeni belediye başkanını belirleyecekler. 

Karaköprü Belediye Meclis salonunda yapılacak olan olağanüstü toplantıda, meclis üyeleri Karaköprü İlçesinde 3,5 yıl belediye başkanlığı yapacak yeni başkanını seçecekler.

Bilindiği gibi Celalettin Güvenç'in Milletvekili aday adayı olması için istifa ettiği Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Başkanlığına Karaköprü İlçe Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi geçmişti. Nihat Çiftçi'den boşalan koltuk bugün sahibini bulacak.

KARAKÖPRÜ'NÜN YENİ BAŞKANI KİM OLACAK?

Bugün öğlen saatlerinden AK Parti Genel Merkezinde gelecek olan ekip tüm ilçe meclis üyelerini toplayarak bir isim üzerinde karar kılınacağı söyleniyor. Halihazırda başkanlık için ismi geçen adayları Sabri Yetim, İsa Kızıldemir, Cihan Canbeyli ve Ahmet Kaytan...

Kaynak: www.balikligol.com 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.