banner2
Öne Çıkanlar urfahaber Yayladağıspor Rasmus Hoejlund Rogers Kassım Mato futbolcu Mateus Cardoso Lemos Martins

KARAKÖPRÜ AYLIK DANIŞMA MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

Toplantıda Karaköprü İlçe Gençlik kollarlı Başkanı ve Karaköprü İlçe Kadın kollarının 7 Haziran seçim çalışmaları ve sonrası hakkında yaptıkları sunumlar ile toplantı sona erdi. Toplantıya AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Karaköprü Belediye Başkan vekili Mehmet Azemoğlu, Karaköprü İlçe Başkanı Ahmet Aksoy, AK Parti İl Teşkilat Başkanı Bahattin Yıldız, AK Parti İl Dış işler Başkanı İbrahim Kaymaz, AK Parti İl Medya Tanıtım Başkanı Faruk Bayuk ve çok sayıda Partili katıldı.

AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül konuşmasında şunlara yer verdi. “ Her ne kadar istediğimiz sonu almamışsak da benim için çok olumlu bir seçim diye bilirim. Çünkü birlik ve beraberlik içerisinde geçirdiğimiz çok güzel bir seçim oldu. O kadar geniş bir saldırı oldu ki üzerimizde çok şükür bana göre %41bizim istediğimiz bir sonuç olmasa bile Türkiye için çok önemli bir başarıdır. Tarihimize dönüp bakalım %40 kaç defa açmış Partiler göremeyiz dedi”.

Karaköprü Belediye Başkan vekili Mehmet Azemoğlu yaptıkları çalışmaları anlatarak şunları söyledi. “ 37 kırsal mahallemizde iç yolların yapımını tamamladık. 8 kırsal mahallemizde sentetik halı saha yapımına başlanmış, bunlarda 3 adet bitirilmiş olup 5 sahanın yapımı halen devam etmektedir. 10 kırsal mahallemizde taziye ve çok amaçlı salon yapımına başlanmış, bunların 2 tanesi bitirilmiştir. 3’ncü ve 4’ncü etap kırsal alanda yapılmak üzere 12 adet taziye evi ve çok amaçlı salonun ihalesi yapılmış ve yapımına başlamıştır dedi”.

Daha sonra AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Ahmet Aksoy konuşmasında şunlara yer verdi. “ Biz AK Parti Karaköprü İlçesi olarak tüm kademelerimizle birlik beraberlik içerisinde yine bir seçim olursa seçim takvimi belirlenirse hiç çekinmeden daha öncekilerden daha fazlasını yapmaya hazırız. Ben seçim sonrası arkadaşlarla yaptığım toplantıda hepimiz bu işin bir yerinde oy oranımızdaki düşüşle önce kendimizde hata bulduk. Sonra bulduğumuz hataları söyledik, eksikleri söyledik. Ben diğer İlçelerimizle ve İl Teşkilatı ile görüştüğüm zaman problemlerin benzer problemler olduğunu fark ettim dedi”.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.