banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Gaziantep Haliliye Belediyesi Akçakale

Kar lastiği olmayan yandı

Emniyet Görev Başında

Ülkemiz genelinde ve ilimizde hava sıcaklıklarının aniden düşüş yaşaması, hava şartlarının değişmesi, yer yer kar ve yağmur yağması nedeniyle Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme ve Bölge Trafik Şube Müdürlükleri il merkezi ve iller arası karayollarında;

Vatandaşlarımızın, araçların Güvenli ve Emniyetli bir şekilde trafikte yer almaları ve seyahat etmeleri için tüm ekipleriyle görev başındadır.

Emniyet’ten sürücülere uyarı

Trafik kazalarına sebebiyet verilmemesi, maddi hasarlı, yaralamalı ve ölümlü kazalara sebebiyet verilmemesi için tüm sürücülerimizin mecbur kalmadıkça araçları ile yola çıkmamaları, toplu taşıma araçlarını kullanmaları konularında vatandaşlarımız Trafik Ekipleri tarafından bilgilendirilmektedir.

Vatandaşlarımızın araçlarını kullanmaları gerektiği durumlarda tüm sürücülerin (binek araç, ticari araç, otobüs, kamyonet ve diğer taşıtlar) KIŞ LASTİĞİ kullanmaları, ARAÇ ZİNCİRLERİNİ yanlarında bulundurmaları ve gerekli durumlarda kullanmaları gerekmektedir.

Uyarılara uymayan, kış lastiği takmayan ya da aşınmış lastiklerle trafiğe çıkan, araç zinciri kullanmayan sürücülerin, hem kendi hem de diğer vatandaşların hayatını tehlikeye atmaktadırlar.

Para cezası 77TL

Kış lastiği takmayan sürücülere, aracını yolun gerektirdiği şartlara uydurmadığı gerekçesiyle 77 lira para cezası verilecek. Araç kış lastiği takılana kadar trafikten men edilecek.

Vatandaşlarımızın ihtiyaç duyduklarında 155 Polis İmdat hattını aramaları tekrar hatırlatılır.

“Trafikte Yaşayalım Yaşatalım”







Anahtar Kelimeler:
Kal Lastiği
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.