banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Sanlıurfa Haber Balıklıgöl Uluslararası Robot Yarışması nedir? ABD Dış İşleri Bakanı John Kerry

Kar İlçeyi Beyaza Börüdü


Bahar mevsiminin son ayına yaklaştığımız bu günlerde Tatvan'da yağan kar ilçe halkını şaşırttı. Araçlar ise hazırlıksız kar yağışına

Mayıs ayına doğru bahar beklenirken yağan kar tavanlıları şaşırttı. Araçlar ise hazırlıksız kara yakalandı.

 Dün akşam saatleri itibariyle Tatvan’da etkili olan sağanak yağmur akşam saatlerinde yerini kar yağışına bıraktı. Yaklaşık 3 saat boyunca tipi şeklinde yağan kar nedeniyle ulaşımda aksamalar yaşandı.

Kışlık lastiklerini çıkartıp yazlık lastiklerini taktıran Tatvanlı sürücüler ise yağan kar yağışı nedeniyle büyük bir şok yaşadı. Araçların üstü karla kaplanırken şehir merkezi beyaza büründü. Çiçek açan ağaçlar ise yağan kardan dolayı zarar gördüğü belirtildi.  (Menderes Beysülen-İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.