banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Haliliye Belediyesi Urfa Haberleri Şanlıurfa Balıklıgöl

Kapsal; Taraftar 90 dakika bize destek olsun


Hakemlerin daha dikkatli olmalarını isteyen Kapsal, Geldiğimizden beri üç maç oynadık, bu kadar kolay sarı kart, ben başka maçları da izliyorum. Bu kadar rahat sarı kart çıkarılan bir takım daha ben görmedim’’ dedi.
Dış saha maçlarında aldığı başarılı sonuçların aksine kendi seyircisi önünde galibiyet hasreti çeken Şanlıurfaspor’da hedef Mersin İdman Yurdu’nu devirmek. Hafta sonu oynanacak maçın hazırlıklarını sürdüren Reha Kapsal, Mersin maçı için iddialı konuştu.
PTT 1. lig ekiplerinden Şanlıurfaspor 18. hafta mücadelesinde kendi seyircisi önünde Mersin İdman Yurdu’nu ağırlayacak. Sarı yeşilli ekip hafta sonu oynanacak mücadelenin hazırlıklarını GAP Vadisi tesislerinde yapılan antrenmanlarla sürdürüyor. Antrenman öncesi gazetecilerle basın toplantısında buluşan Teknik Direktör Reha Kapsal, Adana gibi zor bir deplasmandan galibiyetle ayrılmalarının ve oyuncuların iyi oyun ortaya koymasının çok önemli olduğunu kaydetti.
Hakemler daha dikkatli olsun
Reha Kapsal yaptığı açıklamada; “Mersin maçına baktığımızda bir cezalı oyuncumuz var Sankoh bizimle beraber olamayacak. Birde Abdulhamit’in bileği döndü. Yoğun tedavi uyguluyoruz, maça yetiştirmeye çalışıyoruz.  Geldiğimizden beri üç maç oynadık, bu kadar kolay sarı kart, ben başka maçları da izliyorum. Bu kadar rahat sarı kart çıkarılan bir takım daha ben görmedim’’ ifadelerini kullandı.
Hakemlerin biraz daha dikkatli olmasını isteyen Reha Kapsal ‘’Den sırf kendim için söylemiyorum. Ben 2-0 galip geldiğim maçtan sonra söylüyorum. 3 maçta 3 tane yüzde yüz penaltımız verilmedi. Biz 3 maçta altı puan aldık. Hani 0 puan alırsın bunu söylersin, böyle bir şey yok. Hangi penaltımız verilecek ben merak ediyorum. Bu kadar mağdurluk, hem sarı kart hem penaltı. İstiyorlarsa 3 maçta gösterilen sarı kartları izletebiliriz. Ozan Sedat bir de Sercan vardı biliyorsunuz. Ankara maçında cezalı duruma düştüler. Ardından bu maç Sankoh’un gördüğü sarı kart. Birinci faule sarı kart, 2 penaltımız var bu hafta. Bizim ayrımcılık istediğimiz yok. Adaletli bir şekilde hareket etmesi gerekir’’ dedi.
Taraftar 90 dakika bize destek olsun
Mersin maçı öncesi taraftarları yanlarında görmek istediklerini söyleyen Kapsal ‘’Taraftarımıza bir mesaj göndermek istiyorum, iç saha maçlarımızda bir sıkıntımız var. Bunlar giderilecek merak etmesinler. Ama daha sabırlı olsunlar, bizim gücümüz onlar, her zaman bize destek veriyorlar.  Ama daha sabırlı olmaları lazım. Onlar sabırsız iyi niyetten takım gol atsın bir şeyler yapsın istiyorlar ama oyuncuları strese gerginliğe sokar.  İçeride geçen Ankara maçı iyi geçmedi ancak gerekli dersleri aldık. Adana maçında da bu maçlarda da ona göre oynayacağız. Onlara galibiyette hediye edeceğiz Allah nasip ederse burada görecekler. Ama sabırlı sonuna kadar destek olsunlar. Oyuncuları daha fazla itsinler, rakibi hakemi baskı altına alacak şekilde bizimle beraber olsunlar saha içerisinde. O 12. adamı o sinerjiyi doğru şekilde yaratmamız gerekir’’ diyerek taraftarların maç sonuna kadar kendilerine destek olmalarını istedi.
90 dakika mücadele eden takım var
Bazı sıkıntıların olduğunu kabul eden Reha Kapsal ,bu sıkıntıları gidermek için gece gündüz çalıştığını anlattı. Kapsal ‘’Çok iyi niyetli bir kadromuz var değişim ve gelişim gösteriyorlar. Geldiğimizin 3. haftasında işte adana maçında birinci dakikadan doksanıncı dakikaya kadar mücadele eden, koşan, daha dominant bir oyun oynayan, deplasman bile olsa hak eden, rakibe pozisyon vermeyen bir oyun oynadılar. Benim istediğim bu.  Eskiden savunmayla hücum arasında boşluklar vardı. İleri giden oyuncu geri dönmüyordu. Kopukluklar vardı, şimdi ikisini bir arada yaptırmaya çalışıyorum’’ dedi. Reha Kapsal şampiyon takımların takımlaşma adına saha içerisinde doğru hareket etmesi gerektiğini ve başarılı takımların bunu yapması gerektiğini kaydetti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.