banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Balıklıgöl Sanlıurfa Haber Uluslararası Robot Yarışması nedir? ABD Dış İşleri Bakanı John Kerry

KANDİL SİMİTİ ONBİNLERCE KİŞİYE DAĞITILDI


Şanlıurfa’da seçim çalışmalarını yürüten Nebati, Regaip kandili nedeniyle özel kutularda 30 bin adet kandil simidi hazırlattı. Özel kutulardaki kandil simitleri AK Parti İL SKM yönetim kurulu üyeleri, kadın kolları ve gençler kolları tarafından Şanlıurfa’nın Balıklıgöl Yerleşkesi, Eyüp Peygamber makamı ve şehrin birçok camisinde binlerce kişiye dağıtıldı. Simitleri dağıtılırken vatandaşlardan dua ve destek istenirken, simitlerden memnun olan vatandaşlar ise teşekkür ederek, destek sözü verdi.

Nebati, kutlama mesajında ise "Avuçların açıldığı, gözlerin yaşardığı, ilahi esintilerin kalpleri okşadığı, anın bir asra bedel olduğu bu gece dualarda birleşmek dileğiyle Regaib kandiliniz mübarek olsun" ifadelerine yer verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.