banner2
Öne Çıkanlar Urfa Sanlıurfa Balıklıgöl Şanlıurfaspor Harran Üniversitesi

Kanalda Parçalanmış ceset bulundu VİDEO
Şanlıurfa’da DSİ Kanalı, Balaban Köprüsü altında cinsiyeti belirlenemeyen parçalanmış bir ceset bulundu.

 

Alınan bilgiye göre, köprüden geçen bir vatandaş, su altındaki cesedi fark etti. Cesedi fark eden vatandaş, durumu polise bildirdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis, afet ekipleri, sağlık ekibi, itfaiye  ve su altı polisi sevk edildi.

Olay yerinde çalışma başlatan ekipler, uzun uğraşılar sonucu, cesedin parçalarına rastladı. Parçaları tek tek toplayarak, torbalara koyan ekipler, cesedin parçalanmış olmasından dolayı cinsiyeti belirleyemedi.

Torbaya koyulan cesedin parçaları, bir ara ekiplerin elinden düşmesi sonucu, ceset tekrar dağıldı. Parçaları tekrardan toplamak zorunda kalan ekipler, uzun uğraşılar sonucu cesedi, sudan çıkardı.

Olayın tanıklarından bir vatandaş, 4 ay önce buralarda bir erkeğin kaybolduğunu öne sürerek, cesedin erkek olabileceğini söyledi.

Kanaldan çıkarılan ceset, Mehmet Akif İnan Eğitim ve araştırma hastanesi morguna kaldırıldı. Morgda yapılan işlemlerden sonra, cesedin otopsisi yapılmak üzere Adana’ya gönderilecek.

Kaynak: Urfahaber24.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.