banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Belediye trafik kazası Aşağı Yazıcı

Kanal tıkanıklığına rekor şikayet!..

Şanlıurfa Belediye Başkan Yardımcısı Habib Arslan,Şanlıurfa genelinde %99 oranında altyapı sorunlarını çözüme kavuşturduklarını belirterek tek sıkıntılarının kanalizasyonlarda yaşanan tıkanmaların önüne geçmek olduğunu söyledi.

     Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü (ŞUSKİ) olarak kent genelinde kanalizasyonun doğru kullanılması için gerekli bilinçlendirme çalışmalarına ağırlık verdiklerini kaydeden Başkan Yardımcısı Arslan, "Kent merkezinde kanalizasyon ihtiyacı bulunan her yerde gerekli altyapı çalışmalarını tamamladık. Kentimize 24 saat kesintisiz içme suyu veriyoruz. Ancak tek sıkıntımız kent merkezinde tuvalet, lavabo, kanalizasyon bacaları ve yağmur suyu ızgaralarına dökülen veya atılan katı atıklar nedeniyle şehir kanalizasyon şebekesi sık sık tıkanmaktadır.  Beyaz Masa'ya yıllık olarak bildirilen ortalama 34 bin şikâyetten 14 bin'ini kanal şikâyetleri oluşturmaktadır. Biz bu şikâyetlere anında müdahale etmeye çalışıyoruz ancak yetersiz kaldığımız zamanlar da olabiliyor. Tuvalet ve kanalizasyon şebekelerine çocuk bezi, elbise, katı atık, evsel çöpler v.s gibi maddelerin atılmaması için vatandaşlarımızı daha da duyarlı olmaya davet ediyoruz" dedi.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.