banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Kan davası şüphelisi yakalandı
Şanlıurfa’da, geçen ocak ayında kan davalı olduğu akrabasını otomobilinde kurşun yağdırarak öldürdükten sonra kaçan şahıs yapılan takip sonunda İstanbul’da özel harekât polislerinin de katıldığı operasyonla yakalandı

 

Şanlıurfa'nın Yavuz Selim Mahallesi'nde 63 B 9991 plakalı hafif ticari aracıyla seyreden 25 yaşındaki muammer özer, sokakta önüne çıkan bir kişinin açtığı yaylım ateşi sonucu yaşamını yitirdi.

 

Cinayet soruşturmasını yürüten polis, yaptığı araştırmada Muammer Özer'in yakınlarının, 2005 yılında merkeze bağlı Mağaracık Köyü'nde, kendileriyle aynı soyadı taşıyan akrabalarıyla arazi anlaşmazlığından dolayı silahlı kavga yaptığını ve olayda Zeliha Özer adlı genç kızın yaşamını yitirdiğini belirledi.

 

Görgü tanıklarının ifadesi doğrultusunda çizilen robot resim ve yapılan araştırma sonunda cinayetin 2005 yılındaki kavgada öldürülen Zeliha Özer'in Ağabeyi Olan Ömer Faruk Özer tarafından işlendiği kanaatine varıldı.

 

Şanlıurfa Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu, cinayetin faili meçhul kalmaması ve şüphelinin yakalanması için Cinayet Bürosu Amiri Ertuğrul Güler ve ekibine talimat verdi

 

Büro Amiri Ertugrul Güler yönetiminde özel bir ekip oluşturuldu. özel ekip yaptığı çalışmada, şüpheli olarak aranan Ömer Faruk Özer'e yönelik fiziki ve teknik takip başlattı.

 

Cinayeti çözmek için kurulan özel ekibin 10 üyesi İstanbul’a gönderilirken, şüpheli F. Özer'in, cezaevinden çıktıktan sonra geldiği Şanlıurfa’da, kız kardeşinin ölümüne neden oldukları gerekçesiyle kan davalı olduğu ailenin üyesi Muammer Özer'i öldürüp kaçtığı saptandı.

 

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı özel harekât polisleri ile Şanlıurfa’dan giden cinayet bürosu polisleri, şüphelinin evin kapısını kırarak eve girdiler, şüpheli F. Özer ile birlikte 3 kişi gözaltına alındı

 

Gözaltına alınan Ömer Faruk Özer'in yapılan üst aramasında sahte kimlikle dolaştığı saptandı. gözaltına alınan 3 şüpheli sorgulanmak üzere Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

 


Haberin Videosu:

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.