banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Eyyübiye

Kamyoncuların sorunu çözüm buluyor


Evren Sanayi Sitesindeki Kamyoncu Kooperatifini ziyaret eden Başkan Çiftçi, buradaki esnafla bir süre sohbet etti. Şanlıurfa Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Osman Karakeçili ve Kamyoncular Kooperatif Başkanı Mahmut Çiftçi'nin de katılımı ile düzenlenen esnaf toplantısında sektörün sorunları masaya yatırıldı.

Kamyoncu esnafının sorunlarını bildiğini ve çözüm noktasında proje çalışmalarının başladığını belirten Başkan Çiftçi "Kamyoncu esnafımıza daha geniş bir alan gerekmekte. Bu alanın şehrin merkezinden ziyade otoban ve yol güzergahlarının geçiş noktası yakınlarına oluşturulması esnafımızı rahatlatacaktır. Kamyon geçiş güzergahları noktasında Karayolları Bölge Müdürlüğü yetkilileri ile görüşmeler yapacağız. Esnafımızın sorunlarını kısa sürede çözüme kavuşturulması noktasında çalışmalarımızı başlattık" dedi.

Başkan Çiftçi Kamyoncu Koop.üyeleri toplantısının ardından tek tek esnafı gezerek esnafın taleplerini dinledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.