banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Balıklıgöl Sanlıurfa Haber Urfa Haber Uluslararası Robot Yarışması nedir?

Kamyona arkadan çarptı; 3 Yaralı

Kaza, dün gece Yenice Mahallesi Fakülte Caddesi üzerinde meydana geldi. Arkadaşlarıyla dolaşmaya çıkan 29 yaşındaki Mehmet Çiftçi yönetimindeki 63 VE 048 plakalı otomobil, kırmızı ışıkta duran Mevlüt İslamoğlu yönetimindeki 01 APG 64 kamyona arkadan çarptı. Çarpmanın etkisi ile ön tarafı kamyonun altında kalan otomobilin sürücüsü Mehmet Çiftçi ile yanında bulunan arkadaşları 24 yaşındaki Ali Kaya ve 28 yaşındaki Mehmet Pamuk yaralandı. Kazayı görenlerin çağırdığı sağlık ekipleri ilk müdahalesini olay yerinde yaptığı yaralıları ambulanslarla Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürdü. Tedavisine başlanan yaralılardan otomobil sürücüsü Mehmet Çiftçi'nin hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi.

 

Ön bölümü kamyonun altına giren otomobilde boş bira şişeleri bulunduğu görülürken, kazaya ilişkin soruşturma başlatan polis kamyon sürücüsünün ifadesine başvurdu.

Kaynak: KAnalurfa

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.