banner2
Öne Çıkanlar URFASPOR Michel Mboula Ev alımında kapora dolandırıcılarına paranızı kaptırmayın URFADA TRAFİK KAZALARI OSB Müdürü Osman Oktay

Kamyon yolcuların üzerinden geçti!

Tekirdağ`ın ilçeleri arasında yolcu taşımacılığı yapan minibüs, Kızılpınar Beldesi'nde yolcu aldıktan sonra Çerkezköy istikametine doğru harekete geçti. Işıklı kavşakta bekleyen minibüs bir süre sonra hareket etti. Kavşağa giren minibüse aynı istikamete seyreden ve sürücüsünün ismi açıklanmayan bir kamyon hızla çarptı. 

Saniye saniye kameralara yansıyan kazada, kamyonun çarptığı minibüsün arka bölümünde oturan iki yolcunun camdan dışarı fırladığı ve ölümden döndüğü görüldü. Kameralara yansıyan görüntülerde minibüs camından fırlayan iki yolcudan birinin kamyonun altında kaldığı görüntülere yansıdı. Kazada ikisi ağır 7 yolcu yaralanırken kamyon sürücüsü gözaltına alındı. Kazayla ilgili inceleme sürdürülüyor.


İHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.