banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Belediye trafik kazası Aşağı Yazıcı

Kamu şirket personeli meydanlara iniyor

Kısa adı KAŞİP kamu şirket personeli derneği'den yapılan açıklama'da; " kamu şirket personeli arkadaşlarım 2013 yılının ilk çeyreğine geldiğimiz şu günde Türkiye taşeron işçisinin sesini duyurabilmek adına emek sarf ederek devam ettiğimiz bu süreçte, bir miting yapmak şart olmuştur.
Konu şöyle; Kandırılıyoruz, oyalatılıyoruz. Hesaba alınmıyoruz. Çünkü biz kamu şirket personellerinin tek sahibi derneklerimizdir. Ama biz derneklerimize sahip çıkmayıp kitlesel bütünlüğü engelliyoruz birileri de kafasına göre konuşup duruyor. İcraat yok. o yüzden tek çare alanlara inmek MİTİNG yapmak lazım.

Biz Çalışma Bakanı ile her defasında görüşüyor elimizden geleni yapıyoruz. Son görüşmemizde “Bizim talebimiz net olarak 4/d veya 4 /c kadrosu dur.” Dedim.

Sayın Başbakana da “ 4857 sayılı iş hukuku üzerinden bir uzlaşmaya varmamız kaşip olarak mümkün değildir biz taşeron işçiler kadro istiyoruz. Talebimiz nettir.” Diyerek tarihe not düştük.

Değerli taşeron işçi kardeşlerim bu güne kadar hep sustuk sesimizi çıkaramadık taşeron işçiler olarak TAŞERON İŞÇİLERİN VAR OLUŞ MİTİNGİNE davet ediyorum sizleri;

Eşlerimiz çocuklarımız ve dostlarımız ile haykıralım.

İş güvencesi için.

Sendikal haklarımız için.

Kıdem tazminatlarımız için.

Banka promosyanlarımız için.

Özlük haklarımız için.

Statü hakkımız için.

İşçiye ve emekçiye saygı için.

İnsanca yaşamak için.

Yeter artık YETER demek için.

Geleceğimiz için el ele mitinginde buluşalım.

El ele vermezsek olmaz. Aynı duyguları paylaşmazsak olmaz. Yan yana can cana yürümezsek olmaz. Bu dava tüm taşeron işçilerindir. Ben olmasam da olur demeyin sen olmazsan olmaz. Haydi, kardeşim çocuklarımızın geleceğini karanlıktan kurtarmak için, iş güvenceli gelecek için HAYDİ HEP BİRLİKTE OMUZ OMUZA MÜCADELE İÇİN

MİTİNGDE HAYKIRALIM...

30 MART CUMARTESİ GÜNÜ SAAT 15:00 DA AHMET BAHÇİVAN İŞ MERKEZİ ÖNÜNDE
TAŞERONA SON TAŞERONA KADRO"

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.