banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Diyarbakır

KAMU ÇALIŞANLARINA 'BİLGİLENDİRME' EĞİTİM



Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük’ün talimatıyla son olarak; 4483 Sayılı Memurlar ve Diğer Kamu Görevlilerinin Yargılanması Kanunu ile 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun disiplin hükümleri konusunda bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Valilik Konferans Salonunda düzenlenen bilgilendirme toplantısına Şanlıurfa’daki kamu kurumlarından temsilciler katıldı. Şanlıurfa Valiliği İl İdare Kurulu Müdürlüğü tarafından organize edilen bilgilendirme toplantısında Maarif Müfettişleri Serkan Kurt ve Soner Uluay’la birlikte Defterdarlık Personel Müdürü Nurhan Boz eğitimi gerçekleştirdi.

Düzenlenen bilgilendirme toplantısıyla Şanlıurfa’daki kamu kurum ve kuruluşlarında disiplin uygulamaları ve ön inceleme konusunda karşılaşılan sorunların çözümü, uygulama birliği; işlemlerin etkin, süratli ve verimli bir şekilde yürütülebilmesi ile ilgili personelin bilgilendirilmesi amaçlandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.