banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Eyyübiye

Kalkınma Ajansı'nın Toplantısı Yapıldı


 

 Karacadağ Kalkınma Ajansı’nın 2011 yılı İkinci Yürütme Kurulu toplantısı Şanlıurfa Karacadağ Yatırım Destek Ofisinde gerçekleştirildi.

 

Diyarbakır Valisi Mustafa Toprak’ın Başkanlığı’nda yapılan toplantıya Şanlıurfa Valisi Nuri Okutan, Şanlıurfa Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, İl Genel Meclisi Başkanı Uğur Beyazgül, Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sabri Ertekin,  Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Galip Ensarioğlu ve Karacadağ Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Dr. İlhan Karakoyunlu katıldı.

 

Gündem maddelerinin görüşüldüğü ikinci yürütme kurulu toplantısında Ajansın 2011 yılı çalışma programı ve 2011 yılı bütçe taslağı ile gelecek ay yapılacak olan Ajans Yönetim Kurulu toplantısının tarih ve yer belirlenmeleri konuları görüşüldü.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.