banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin MHP

Kahvede Huzur Toplantısı
Şanlıurfa'da, polis ile halk arasındaki ilişkilerin geliştirilmesi amacıyla kahvede huzur toplantısı düzenledi. Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu'nun katıldığı toplantıda, vatandaşla ilişkilerin geliştirilmesi için bundan sonra sık sık mahalle kahvelerinde toplantı gerçekleştirileceğini söyledi.
Şanlıurfa Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu, polis ile vatandaş arasındaki ilişkiyi geliştirmek için Devteşti Mahallesi'nde bulunan bir kahvde vatandaşlarla bir araya gelerek huzur toplantısı yaptı. Toplantıda vatandaşlar ve muhtarlar, semtlerinde yaşanan sorunları Emniyet Müdürü Likoğlu'na anlattı.
Huzur toplantısına katılan muhtar ve mahalle sakinlerine Şanlıurfa'da yaşanan olaylar hakkında bilgi veren Likoğlu, polisin öncelikli görevinin suçu önlemek olduğunu belirterek şöyle dedi:
"Şanlıurfa'nın artık mahalle kavgaları, cinayetlerle değil, turizmle anılan marka bir kent olmasını istiyoruz. Bunun için bazı projelerimizi faaliyete soktuk. Her mahallemizde resmi ekibimiz var, güven timlerimiz var ve suçu önleyip, suçluyu anında yakalıyorlar. Yakın bir dönemde motorize ekip kurarak, mücadelemizi sürdüreceğiz. Şanlıurfa artık huzurlu bir şehir olacaktır."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.