banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Gaziantep Haliliye Belediyesi Akçakale

Kahramanmaraş'ta zincirleme kaza: 1 ölü 6 yaralı

Kahramanmaraş’ın Göksun İlçesi Tekir mevkiinde meydana gelen zincirleme trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybederken, 3’ü ağır 6 kişi yaralandı. Kazazedeler, sıkışan itfaiye ekiplerinin uzun uğraşı sonucu sıkıştıkları araçlardan güçlükle çıkarılabildi.

Edinilen bilgiye göre, Kahramanmaraş-Göksun karayolu Tekir Mahallesi yakınlarında plakası alınamayan bir araç seyir halinde iken, bilinmeyen bir sebeple aniden durmasıyla, arkasından gelen 16 KEU 46 ve 46 NP 306 plakalı araçların kendisine arkadan çarpmalarına sebep oldu. Karşı şeride savrulan 16 KEU 46 plakalı araç, karşı yönden gelen 46 NC 571 plakalı kamyonet ile çarpıştı.

İhbar üzerine olay yerine itfaiye, ambulans ve Jandarma ekipleri sevk edilirken, kazada tam bir can pazarı yaşandı. Kazada 16 KEU 46 plakalı araçta bulunan Fatma K. hayatını kaybederken, otomobillerde bulunan Adem K, Mustafa K. ve Nuri K. ile ismi öğrenilemeyen 6 kişi yaralandı.

Yaralılar İlçedeki hastaneye kaldırılırken, kazaya sebebiyet veren araç sahibinin ise olay yerinden kaçtığı öğrenildi.

Jandarma ekiplerince kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.  (İbrahim Koçyiğit- İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.