banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD MHP ak parti

Kahramanmaraş müftülüğü
Başbakan Erdoğan Konuşmasın da;

”CEMAAT MİSİN ÖRGÜT MÜSÜN”
 
"Toplantıda ”Türkiye’nin milli kurumlarına saldırdılar. Neden MİT ile ilgilenir?” diye soran Erdoğan;  ”Cemaat misin örgüt müsün? Polisler görevden alınıyor ya da tayine diliyor. Hemen filanca yere gönderildi falan. Sana ne? Sen mi bu atamaları yapacaksın?” diye konuştu.
 
”DEMEK Kİ ONLAR BU İŞİN İÇİNDE VAR”
 
”Demek ki onlar bu işin içinde var. Şu anda bazı belgeler yayınlanıyor. Ertesi gün bunların malum medyası bu yanlış diyor. Hemen tekrar konunca bunların medyası ortada kalıyor.
 
”245 DEĞİL 2450 TANE AÇSALAR YOLA DEVAM EDECEĞİZ”
 
Hedefinin insan yetiştirmek olduğunu söyleyen örgüt, siyaseti dizayn etmeye nasıl bu kadar cüret edebilir? Benimle ilgili 245 dava açtılar. Duracak mıyız? Yola çıkarken söyledik. Biz kefeni giyerek bu yola çıktı. 245 değil 2450 tane de açsalar yine bu yolda devam edeceğiz.
 
”BUNLARA VERİLEN BİNALARI GERİ ALIN”
 
Ben belediye başkanlarımdan artık bunu istiyorum; bunlara verilmiş ne kadar yer varsa, ne kadar bina varsa bunların hepsini hukuk içerisinde, demokrasi içerisinde tek tek geri almalısınız, tek tek. Bu benim için ne denli sorumluluksa, sizler için de aynı denli sorumluluktur. Bize afra tafra yapan, partimizden milletvekili seçilen veya belediye başkanı seçilen ondan sonra partimizden istifa etmek suretiyle ayrılanlara karşı da herhangi bir iş takibinde, şunda bunda gereken tavrı koymalısınız, bunlar sizin semtinize dahi uğrayamamalı." demişti...

-Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Harekete Geçti-

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Bank Asya ile Olan 'Dıt' Kart Uygulamasını Sonlandırdı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, şehir içi toplu taşıma araçlarında kullanılan Bank Asya'ya ait 'DIT' kart uygulamasının ay sonunda biteceğini duyurdu.
 
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Daire Başkanlığı, vatandaşların elektronik kartla şehir içinde yolculuk yapmalarını sağlayan Bank Asya'ya ait 'DIT' kart uygulamasının ay sonunda bitirileceğini açıkladı. Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, özellikle belediye ve özel halk otobüslerinde kullanılmakta olan 'DIT' kartlarının 30 Haziran'dan sonra kullanılamayacağı, vatandaşların ay sonuna kadar kartlarındaki limitleri sıfırlamaları istendi. Açıklamada, Ulaşım Hizmetleri Daire Başkanlığı tarafından yeni bir elektronik kart uygulaması için çalışma yapıldığı da belirtildi.


-Sıra Kahramanmaraş İl Müftülüğü'nde-

Bank Asya, Kahramanmaraş İl Müftülük binasının altında bulunuyor ve 10 yıl sözleşmesi olduğu belirtiliyor... 

Kahramanmaraş İl Müftüsü, Dünya lideri Başbakan Erdoğan: ''Ellerinde Ne Varsa Alın!''  sözüne uyup gereğini yapacak mı? 

Kahramanmaraş İl MüftülüğüKahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi gibi cemaate "DIT" diyecek mi? merakla bekleniyor!

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.