banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Gaziantep Haliliye Belediyesi Akçakale

Kahraman Polis Siverekli

Taksim’i kana bulayan saldırıda canlı bombanın otobüse binmesini engelleyerek, birçok arkadaşının hayatını kurtaran polis Halil Keskinbıçak Siverekli çıktı
Taksim’i kana bulayan saldırıda canlı bombanın otobüse binmesini engelleyerek, birçok arkadaşının hayatını kurtaran polis Halil Keskinbıçak Siverekli çıktı. Doktoru, yoğun bakımdaki kahraman polisin hızla iyileştiğini söyledi. Anne Zeynep hastanede nöbette 

 
İÇİ polis dolu midibüse canlı bombanın binmesini engelleyerek birçok hayat kurtaran Halil Keskinbıçak (27), 4 yıllık polis. Halil Keskinbıçak, yıllık iznini geçirdiği Siverek’ten döndükten bir gün sonra işbaşı yaptı ve terörist saldırının hedefi oldu. Kendisini sivil polis olarak tanıtan sırt çantalı canlı bombayı iterek midibüse binmesini engelleyen Halil Keskinbıçak, şüphesi sayesinde arkadaşlarının hayatını kurtarmış oldu. Canlı bomba, yere düştüğü anda bombayı patlattığı için Halil Keskinbıçak, göğsüne isabet eden şarapnel parçasıyla ağır şekilde yaralandı. Doktorlarının durumunun iyiye gittiğini bildirdiği genç polisin annesi Zeynep, Kıbrıs gazisi babası Sinan ile ağabeyi Mehmet, haberi alır almaz Şanlıurfa’dan İstanbul’a geldi. Dün sabah da erkenden hastaneye koştu. 
 
‘İKİ OĞLUM VAR BİRİ BENİM BİRİ SİZİN’ 
 
Kürtçe konuşan anne, “Camdan sadece bir dakika görebildim çocuğumu. Oğlum iyileşene kadar ayrılmayacağım” dedi. Kıbrıs gazisi baba, kendilerini ziyaret ederek ihtiyaçları olup olmadığını soran Çevik Kuvvet Şube Müdür Yardımcısı’na “İki oğlum var biri benim biri sizin” dedi. 
 
Polisin babası Kıbrıs gazisi, annesi Zeynep Türkçe bilmiyor
 
Dehşet veren saldırı, bir kez daha “Türkiye mozayiğinin” fotoğrafını ortaya çıkardı. Polis Halil, Siverekli bir Kürt çocuğu. Annesi Zeynep Türkçe bile bilmiyor. Babası Sinan Kıbrıs gazisi. Oğlunun amirine “İki oğlum var biri benim biri sizin” diyecek kadar da vatanperver.
 
Habertürk

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.