banner2
Öne Çıkanlar urfahaber Sanlıurfa Haber Pirhalil Gaziantep Küçük Çamurlu

Kadri Erdoğana kış gelirse!...

Kadri Erdoğan caddesinde toplama merkezi olarak adlandırılan Otobüs durağında Vatandaş yağmur altında otobüs bekliyor.

 

Geçen gün öğle saatlerinde şiddetli yağan yağmurdan nasiplerini alan vatandaşlar belediyenin hizmetlerinden memnun olmadıklarını dile getirerek şunları söylediler; "Şanlıurfa Belediyesinin toplu taşımada yapmış olduğu sistem değişikliğinde ilk darbeyi yedik ve şimdi de duraklarda yağmurun altında otobüs bekliyoruz durağa kapalı bir alanın yapılması o kadar zor bir olay mıdır? Belediye yetkililerin bir an önce buraya acilen çare bulmasını istediklerini dile getirdiler.

Kadri Erdoğan caddesinde bulunan esnaf ise “vatandaşların yağmurda bekleyecek kapalı bir alanın bulunmamasından dolayı dükkânlarımızın önlerini işgal ediyorlar zaman zaaman vatandaşlardan yüzyüze geliyoruz birde halk otobüsçülerinin korna seslerinden iş yapamaz duruma geldik işyerlerimizde çalışma arkadaşlarımızla birbirimizi anlatmakta zorluk çekiyoruz. Trafik bu cadde de bir işkence haline gelmiştir yetkililerden bu soruna çare bulmalarını istiyoruz” dediler.

Işıklandırma sorunu tamamlandı

 Daha önceleri vatandaşın Işıklandırma konusunda da trafikte sorun yaşadığı ve bu sorunun çözüldüğünü, var olan mevcut sorunların çözümü konusunda Belediye'nin görevini yapması gerektiğini söylediler.

Murat Çiftçi / GAP Gündemi

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.