banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Balıklıgöl Sanlıurfa Haber Urfa Haber Uluslararası Robot Yarışması nedir?

Kadir Mısıroğlu canlı yayında çileden çıktı!

A Haber'de yayınlanan bi sormak lazım adlı programa konuk olan Tarihçi Yazar Kadir Mısıroğlu canlı yayında kendisine sorulan bir soru karşısında çılgına döndü.

Son günlerin tartışma konusu olan Muhteşem Yüzyıl dizisinin masaya yatırıldığı programda Mısıroğlu'na gelen bir soru ortamı gerdi.

'Kadir Mısıroğlu taktığı fesle, Yalçın Küçük'ün muhafazakar mütedeyyin taraftaki kesimin temsilcisi mi?' Sorusu Kadir Mısıroğlu'nu çileden çıkardı.

KEMALİST DEĞİLİM, OLMAYA DA MECBUR DEĞİLİM

O soruya okuduğu bir beyitle cevap veren Mısıroğlu, "Ben benim. Kimseye benzeme hevesim de yok. Buna ihtiyacım da yok. O adam şimdi hapiste olduğu için onun hakkında bir şey söylemek istemem" dedi. "Ben fesi Kemalist olmadığıma dair bir tabela makamında taşıyorum. Ben Kemalist değilim. Olmaya da mecbur değilim" diyen Kadir Mısıroğlu, Bunun manası budur. Bunu burada sizin vasıtanızla ilan edeyim. Hatta buna Elhamdülillah da derim çünkü; Kemalizim Kemal Paşa'yı putlaştıran bir harekatın adıdır bana göre" şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.