banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Balıklıgöl Sanlıurfa Haber Urfa Haber Uluslararası Robot Yarışması nedir?

Kaçırıldığı iddia edilen çocuklar bulundu

Kızıltepe ilçesi Atatürk Mahallesi’nde öğlen saatlerinde boş bir alanda oyun oynarken kaçırıldıkları iddia edilen yaşları 8 ile 13 yaşları arasında değişen 6 çocuk, uzun aramaların ardından bir parkta bulundu.


Edinilen bilgiye göre, öğlen saatlerinde Atatürk Mahallesi’ndeki boş bir alanda oyun oynayan yaşları 8 ile 13 yaşları arasında değişen 6 çocuğun el ve ayakları bağlanıp ağızları bantlandıktan sonra kapalı kasa bir pikapla kaçırıldığı iddia edildi. Bunun üzerine çocukların ailesi polise haber verdi.

Kaçırma ihbarı üzerine polis, mobese kameraları ile ilçeyi takibe aldı. Kızıltepe ilçesinin giriş ve çıkış noktalarında arama noktası oluşturan polise, mahalle sakinleri de sokak sokak gezerek destek verdi.


Uzun aramaların ardından çocukların bir parkta bulunduğu öğrenildi. Çocuklar, ilk önce sağlık kontrolünden geçirmek için hastaneye oradan da kaçırılma olayının aydınlatılması için karakola götürüldüler.

Öte yandan, mahalle sakinleri tarafından çocukların bulunduğu parka daha önce defalarca gidildiği son gidişte ise orada bulunduğu, bunun ise akıllara soru işareti bıraktığı belirtiliyor. (Mehmet Aslan-İLKHA)
 






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.