banner2
Öne Çıkanlar URFASPOR Michel Mboula Ev alımında kapora dolandırıcılarına paranızı kaptırmayın URFADA TRAFİK KAZALARI OSB Müdürü Osman Oktay

Kaçırılan işçi Kocaeli'ndeki ailesine kavuştu

2 Eylül'de Irak’ta çalıştıkları şantiyeden kaçırılan 18 işçiden biri olan ve dün Basra’da serbest bırakılan Ercan Özpilavcı, öğle  saatlerinde  serbest bırakıldığı işçi Necdet Yılmaz ile birlikte THY’nin tarifeli uçağı ile İstanbul’a getirildi. Özpilavcı, İstanbul’da yapılan   işlemlerin ardından çalıştığı firma tarafından tahsis edilen araçla Kocaeli’nin Derince ilçesindeki evine gelerek ailesine kavuştu. Özpilavcı’nın eve gelmesi ile birlikte, sevinç çığlıkları ile kendisini karşılayan eşi Birgül Özpilavcı, eşine sarıldığı sırada baygınlık geçirerek yakınları tarafından evin içerisine taşındı. Anne Akkadın Özpilavcı da oğluna sıkı sıkı sarılarak mutluluk gözyaşları döktü.

Eve girmeden önce kendisini bekleyen basın mensuplarına açıklama yapan   Özpilavcı, “Arkadaşlar basına şu anda bir bilgi veremeyeceğiz. Diğer 16 arkadaşım henüz orada esir durumda. Onlardan bir haber gelmediği için bilgi veremem şu anda. Aileme kavuştuğum için çok mutluyum. İnşallah diğer arkadaşlarım da kurtulur. Herhangi bir işkence görmedik. Sadece ilk kaçırıldığımız gün biraz işkence yaptılar. Onun dışında bir şey olmadı. Biz yetkililerden hiç kimseye ulaşamadık. Bizi görüştürmediler. Diğer arkadaşlarımdan bilgi gelmediği sürece bir şey söyleyemem. Gereken ifadeyi İstanbul’da havalimanında zaten yetkililere verdim. Diğer arkadaşlarımın sağlık durumları da orada iyi durumda. Allah’a şükür bir şeyleri yok. Bundan sonra da erken bırakılmaları yönünde umudumuz var” şeklinde konuştu. (Medeni Topaloğlu-İLKHA)

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.