banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Kaçar’dan Buğday Pazarına ziyaret

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Mahmut Kaçar İmam Keskin Mahallesinde bulunan Buğday Pazarı esnafını ziyaret etti. Mahmut Kaçar’a ziyaretlerinde Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi İsa Kızıldemir eşlik etti. Pazar esnafı ile tek tek görüşen Milletvekili adayı Kaçar, vatandaşların sıkıntılarını dinledi. Pazar esnafının ekonomik sıkıntıları hakkında görüş alış verişinde bulunan aday Kaçar, AK Parti iktidarlarında ekonomik istikrarın üst seviyelerde olduğunun vurgusunu yaptı. 

Pazar esnafı ile görüşen Mahmut Kaçar, 1 Kasım’da kendilerine destek verilmesini talep etti. Pazar esnafına hitaben konuşma yapan Mahmut Kaçar, Türkiye olarak önemli bir süreçten geçildiğini anlattı.
Kaçar, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;
“Bu memleket bizim, Urfa bizim, Türkiye Bizim. Başka bir Urfa yok, başka bir Türkiye yok. Hepimiz bu geminin içerisindeyiz. Siyasi fikriniz ne olursa olsun bu memleketteki güzel şeyler hepimize güzel yansıyor. Olumuz bir şey olduğu zamanda bunun sıkıntısını hepimiz yaşıyoruz. Biz istiyoruz ki, bu gemide olan herkes huzur içerisinde olsun, refah içerisinde olsun, akşam evine giderken çoluk çocuğunun rızkını temin ederek huzur içerisinde ailesinin yanına gitsin. İstiyoruz ki etrafımızdaki ateş çemberi ülkemize sıçramasın. Onun için Şanlıurfa’nın dostluğu açısından, Türkiye’nin siyasi istikrarı ve ekonomik istikrarı açısından ki, özellikle Türkiye’nin siyasi istikrarının ne demek olduğunu siz esnaf kardeşlerimiz son 4 ayda çok daha net görme imkânınız oldu. İnşallah 1 Kasım seçimleri Şanlıurfa’nın dostluğuna Türkiye’nin istikrarına bizim birlik ve beraberliğimize katkı verir inşallah.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.