banner2
Öne Çıkanlar ABD Urfa Emir Preldzic 4 Milot Rashica Milot Rashica Galatasaray

Kaçakçılık operasyonunda 2 kişi tutuklandı

Mardin’de kaçakçılık operasyonu düzenlendi. Düzenlenen operasyonda 196 bin 200 Paket kaçak sigara ile 34 kilogram 500 gram kaçak çay ele geçirildi. Operasyonda gözaltına alınan 15 kişiden 2’si ise tutuklanarak cezaevine konuldu.

Edinilen bilgilere göre; Mardin merkez Artuklu ile Kızıltepe ilçelerinde kaçak sigara ve kaçak çay operasyonu düzenlendi. Operasyonda 196 bin 200 Paket kaçak sigara ile 34 kilogram 500 gram kaçak çay ele geçirildi.

Operasyonda M.A, H.E,L.A, İ.A, H.A, A.A, S.A, Y.S, E.K, M.N.N, H.A, A.A, S.D, İ.A ve H.K gözaltına alındı. Gözaltına alınana 15 kişiden 13’ü hakkında yasal işlem yapıldıktan sonra serbest bırakılırken İ.A (26) ve H.K (42) ise sevk edildikleri adli makamlarca tutuklandı.

Tutuklanan zanlılar, Mardin E Tipi Kapalı Cezaevine konuldular. (M. Salih Keskin – İLKHA)

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.